Annonce
Asien

Ni døde i japansk helikopterstyrt

Ni personer er omkommet efter en helikopter styrtede ned nordvest for Tokyo. Årsagen til styrtet er ukendt.

Ni personer er omkommet i Japan efter en redningshelikopter styrtede ned i den bjergrige region Gunma nordvest for hovedstaden Tokyo.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Ifølge bureauet er der tale om en Bell 412 EP-helikopter fra de lokale myndigheder, der havde syv lokale redningsarbejdere og to private om bord.

Helikopteren var på en planlagt to timer lang tur, hvor den skulle overvåge en bjergsti, da man fredag aften mistede kontakten til den. Den blev kort efter fundet.

Lørdag morgen er den sidste af de ombordværende fundet og erklæret død.

Årsagen til styrtet er ikke klarlagt, men vidner har fortalt til lokale medier, at helikopteren fløj meget lavt i meget tåget vejr.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Stands dræberen

Hvis nogle virkelig måtte mene, at sund kost skal holdes op imod cigaretpriserne, er svaret: Sænk momsen på fødevarer.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her