Annonce
Asien

Olietankskib er sunket efter at have brændt i en uge: Ingen overlevede

Alle 32 besætningsmedlemmer er døde efter skibskollision.

Man forsøgte i flere dage slukke branden på skibet, inden det sank. Foto: AP

Efter at have brændt en uge, er et iransk olietanksskib endelig sunket i Det Østkinesiske Hav. Det oplyser de kinesiske medier ifølge BBC.

Alle 32 besætningsmedlemmer, hvoraf 30 var iranere og to fra Bangladesh, menes omkommet. Dog er kun tre lig blevet bjærget.

32 frygtes omkommet efter skibskollision ud for Kina

»Der er ikke noget håb om at finde overlevende blandt de 29 (savnede, red.) besætningsmedlemmer,« siger chefen for det iranske flådebureau, Mahmoud Rastad, ifølge Reuters til iransk stats-tv.

Skibet, som er indregistreret i Panama, brød i brand, efter at det kolliderede med et kinesisk fragtskib lørdag i sidste uge. Ingen af de 21 besætningsmedlemmer på det kinesiske skib kom noget til. 

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her