Så er der atter tåregas i Tunis
Politiet bruger knipler og tåregas mod demonstranter, der kræver regeringens afgang.
Det var i Tunesien, det hele begyndte, det såkaldte arabiske forår.
Folkelige protester tvang først på året præsident Zine al-Abidine Ben Ali til at forlade landet, mens hans regime blev væltet, men der er atter demonstranter på gaderne.
Lørdag krævede hundredvis af demonstranter i hovedstaden Tunis den midlertidige regerings afgang. Politiet svarede igen med knippelsuppe og tåregas.
Demonstranterne frygter, at regeringen vil løbe fra løfterne om demokrati.
- Vi har nu brug for en revolution til at efterfølge revolutionen, siger demonstranten Abdoulrahim Jalouli, mens han viser billeder på sin mobiltelefon af politi, der jagter unge i gaderne i den centrale del af Tunis.
- Der kan du se. Politiet er det samme som før. Der er ingen ændringer, siger han.
Spændingerne i landet steg i løbet af ugen, da en tidligere indenrigsminister advarede om, at kredse, som er loyale over for den afsatte præsident, måske vil tage magten ved et kup, hvis islamister vinder det valg, der efter planen skal holdes i juli.
Som med andre lande, hvor der er eller har været oprør, herunder Egypten, frygter sekulære arabere og vestlige lande, at mere frihed måske kan bringe islamister ind i regeringskontorerne.
Tunesiens største islamiske gruppe, Ennahda, som var forbudt under det afsatte styre, siger, at den stiller op til det kommende valg og er ikke bange for et kup.
Gruppen ventes at få et godt valg, specielt i den mere konservative sydlige del af Tunesien.
Den midlertidige regering har fordømt udtalelserne fra den tidligere indenrigsminister Farhat Rajhi om risikoen for et kup. Men det har ikke været nok til at tæmme protesterne.
Politiets fremfærd har ført til yderligere vrede.
- Tingene er langt fra på vej til at blive normale, som en caféejer i den centrale del af Tunis, hvor uro ødelægger hans indtjening, siger.