Vera Lynn og Halliwell i strid om optræden for soldater

Anden Verdenskrigs britiske sanglegende, Vera Lynn, kritiserer på det kraftigste den tidligere Spice Girl Geri Halliwell for at have taget penge for sin optræden for britiske soldater i sidste måned. I krig tager man ikke penge for at synge for soldater, mener Lynn, mens Halliwell afviser at have modtaget løn.

Baggrunden for kritikken er en rapport i avisen The Observer søndag. Angiveligt tog Halliwell penge for at underholde britiske tropper på øvelse i Oman i sidste måned, men Forsvarsministeriet har afvist at oplyse beløbet.

- Hvis det er rigtigt at Geri Halliwell modtog et honorar for sin optræden, så har hun opført sig usselt. Hvis hun ikke kan give lidt af sin tid til de soldater, der forsvarer hende og hendes levevis, så er det meget sørgeligt, sagde Vera Lynn til avisen.

Også de britiske konservative kritiserer, at Forsvarsministeriet har betalt for Geri Halliwells optræden. Talsmanden på forsvarsområdet, Bernard Jenkin, sagde, at velhavende kunstnere burde optræde gratis.

En talsmand for Geri Halliwell, Jonathan Hackford, afviste, at stjernen skulle have fået betaling. Han sagde, at hun rent faktisk var endt med at måtte bruge egne penge til at betale scenefolkene og de dansere, der blev fløjet ind fra Italien.

Forsvarsminister Adam Ingram har nægtet at oplyse detaljer om engagementet, idet han sagde, at der var tale om en "forretningshemmelighed".

/ritzau/Reuters

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen