International

Se videoen: Kitesurfer trodsede orkanen Irma på live-tv

En kitesurfer forargede en amerikansk studievært, da han valgte at udnytte orkanen til en tur på vandet.

En kitesurfer fra Florida så muligheder, hvor andre så begrænsninger, da han trodsede myndighedernes opfordringer om ikke at bevæge sig ud i Irma.

Kvinde fra Miami gik i fødsel hjemme midt under orkanen Irma

Det var en lettere forarget studievært, som opdagede kitesurferen i baggrunden under en live tv-reportage, hvor en journalist fortæller om stormens udvikling ved Miami i Florida.

»Vent. Før du fortsætter. Er det en kitesurfer bag dig? Hold da op,« lyder det fra studieværten, da hun opdager manden i baggrunden.

»Det her er ikke det myndighederne og redningsfolkene vil se,« svarer journalisten efterfølgende.

Irma og Harvey kan puste til væksten i USA's økonomi

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her