International

Se videoen: Nu kommer pizzaen kørende af sig selv

Pizzakæde tester selvkørende budbiler.

Foreløbig er det kun på teststadiet, men måske - lige om lidt - kan din pizza komme kørende helt af sig selv.

Dominos Pizza, en af verdens største kæder ud i levering af pizzaer, tester netop nu nogle selvkørende pizzabiler i byen Ann Arbor i delstaten Michigan, ikke langt fra Detroit, hvor Ford Motor har hovedsæde. Det er også sidstnævnte, der lægger køretøjer til testen, der foretages og udføres i samarbejde med University of Michigan.

Kunderne bestiller pizzaen via en app, og kort efter bliver pizzaen leveret lige til døren. Kunden indtaster en kode ved passagerdøren og får derefter adgang til de bestilte varer.

Se, hvordan systemet med selvkørende pizzabiler fungerer i videoen herover.

Se også, hvordan persienner skal kunne lave strøm til hjemmet:

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her