International

Se videoen: Irma har ødelagt verdensberømt lufthavn

Lufthavnens webcam viser normalt flyenes rekordlave landinger, nu viser det Irmas ødelæggelser.

Onsdag eftermiddag blev øen Saint Martin i det caribiske øhav ramt af kategori-5 orkanen Irma. Videoptagelser fra øens berømte lufthavn viser, hvor stor kraft orkanen rammer med.

Flyentusiaster verden over kender navnet 'Princess Juliana International Airport'. Lufthavnen er nemlig både berømt og berygtet for sine korte landingsbaner og fordi indflyvningerne dertil foregår over åbent hav.

Lufthavnen er flere gange blevet kaldt »en af verdens farligste«, og ikke helt uden grund. Lige inden flyene lander, flyver de ind over stranden 'Maho Beach' i 10 til 20 meters højde. Stranden er blevet en turistattraktion og et samlingspunkt for flyinteresserede.

I videoen herunder, kan du se, hvordan det normalt ser ud, når flyene lander på St. Maarten og flyver over den berømte Maho Beach:

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her