Annonce
International

Se videoen: Trump langer ud efter medierne og oppositionen i reklamefilm

Den blev lagt på præsidentens YouTube-kanal søndag aften.

»Lad præsident Trump gøre sit arbejde,« lyder opfordringen i videoen, der beretter, at der er skabt en million nye jobs, at aktiemarkedet slår alle rekorder, og militæret aldrig har været stærkere, siden Trump kom i Det Hvide Hus.

Nationalister fra Charlottesville afsløret: »Jeg er ikke den vrede racist, man ser på billedet«

Videoen blev lagt på Donald Trumps YouTube-kanal søndag og er blevet set mere end 500.000 gange. Kanalen bliver også brugt til det, hans kontor kalder "the real news", leveret af hans svigerdatter Lara og senest den konservative kommentator Kayleigh McEnany:

Reklamevideoen fortæller dog også, at modstanderne mod Trump er medierne, oppositionen og levebrødspolitikerne, som - i følge videoen - burde lade præsidenten gøre sit arbejde.

Trumps fyrede kommunikationschef skyder igen: »Præsidenten burde have reageret meget hårdere«

Det har vakt undren og harme, at videoen blev lagt på så kort tid efter urolighederne og terroren i Charlottesville,hvor præsidenten efterfølgende kaldte på samling i USA.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her