Så meget skal du betale, hvis du vil eje verdens dyreste fidget spinner

Fidget spinner er sommerens helt store dille. Nu kan man få den i guld.

Artiklens øverste billede
Verdens dyreste fidgetspinner kan købes for den nette sum af 110.000 kr. Billede: Cavier

Fidget spinneren er egentlig en gammel opfindelse. Den har dog fået fornyet liv, efter den er blevet  populær på de sociale medier. Så populær at legetøjsbutikkerne har svært at følge med efterspørgslen på det populære legetøj.

Nu har det russiske smykkefirma Caviar designet et fidget spinner, som er belagt med 100 gram guld, men prisen er også derefter.

Caviers fortolkning af fidget spinneren kan nu forudbestilles til den nette sum af 110.000 kr., og det gør den, ifølge The Telegraph, til den dyreste fidget spinner i verden.

Hvis man synes, at det er lige i overkanten, kan den også fås med farver fra det russiske flag til omkring 1.600 kroner.

Top-Toy, der står bag legetøjskæderne BR og Toys’R’Us i Norden, forventer at sælger over 100.000 eksemplarer i Danmark i denne måned, har firmaets direktør, Carsten Nielsen, udtalt til Politiken.

Se også verdens største fidget spinner

Se verdens største fidget spinner

Trenden kommer fra USA og England og er spredt via videoer på youtube til Danmark.

Fidget spinneren blev opfundet af amerikanske Catherine Hettinger. Hun var tæt på at få legetøjskæmpen Hasbo til at sætte legetøjet i produktion, men i 2005 mistede hun imidlertid patentet, da hun ikke havde råd til at forny det, har hun udtalt til The Guardian.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen