International

JP i Tyskland: 17.000 tændstikker, en pakke fyrværkeri, 17 batterier, seks walkie-talkier og to køkkenknive

JP-korrespondent Solveig Gram Jensen følger retsagen i Ravensburg, hvor en syrisk flygtning står anklaget for at ville udføre terror i København.

Hvorfor havde en ung mand 17.000 tændstikker, en pakke fyrværkeri, 17 batterier, seks walkie-talkier og to køkkenknive på sig, da han dukkede op ved den dansk-tyske grænse sidste år? Hvilke planer havde han med alle disse objekter?

Det skal retten i Ravensburg de følgende dage forsøge at fastlægge i en retssag, hvor en ung syrisk flygtning står anklaget for at ville udføre terror i København.

Høj sikkerhed i tysk retssag om bombeplaner i København

Den nu 21-årige flygtning har siden november sidste år siddet varetægtsfængslet i Tyskland. Retssagen er berammet til fem retsdage og dommen ventes at falde 12. juli.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her