*

International

»Jeg håbede bare I ville afbryde interviewet«

Familien, der blev et hit på de sociale medier, taler nu for første gang om det komiske interview, der gik helt galt.

BBC

Robert Kelly,  den amerikanske professor, der sammen med sin kone og to små børn blev en kæmpe viral begivenhed, har nu givet det første interview om interviewet.

I samtale med James Menendez, samme BBC-vært som interviewede ham første gang, træder han sammen med sin sydkoreanske kone Jung-a Kim og deres to nu verdensberømte børn, Marion og James, om oplevelsen.

»Vi var slet ikke forberedt på den mediestorm og alle de henvendelser,« fortæller Robert Kelly om den bølge af henvendelser han og familien fik de følgende dage.

Om selve interviewet, der gik helt galt, erklærer han at det bestemt ikke var opsat og at han, i modsætning til hvad mange har spekuleret over på sociale medier, havde bukser på under interviewet og at han ikke sad i boksershorts eller træningsbukser.

Et andet emne, der har været meget i spil, var, hvorvidt kvinden, der pludselig kom i billedet for at hente børnene ud af kontoret, var en barnepige eller Robert Kellys kone. Mange antog det første, hvilket gjorde Hr. Kelly "utilpas", men det betyder ikke så meget for hovedpersonen selv.

"Jeg er ikke barnepigen, men hans kone, så folk kan godt holde op med at skændes om det," siger hun i interviewet med BBC.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
TV anbefaler
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her