*

International

Ny stor anti-islamisk demonstration i Tyskland

Dresden lagde igen gader til en omdiskuteret Pegida-samling, hvor over 30.000 mennesker samledes til kontroversiel årsdag.

Den østtyske by, Dresden, kom endnu en gang i fokus som et samlingspunkt for højreorienterede, da “Patriotister imod islamiseringen af Europa” samledes for at markere et-årsdagen for deres første demonstration i byen. 

Ifølge det lokale politi var der omkring 15-20.000 mennesker til at støtte op om Pegida, men til gengæld var der mindst lige så mange til at demonstrere imod det antiislamistiske budskab.

Flere tusinde betjente var blevet sat ind for at komme imellem demonstranterne, og der blev meldt om flere sårede i sammenstødene mellem de uenige fronter.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Flygtningekrise

Blog: Gør det rigtige: Send regeringen på wellness-ophold

Annika Smith
Så får den en pause fra torturen og slipper for at gøre det rigtige helt frem til næste folketingsvalg
Forsiden lige nu
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her