Annonce
International

Højreekstremister dræbt i kamp i det vestlige Ukraine

Mindst tre personer er meldt dræbt tæt på grænsen til Ungarn efter et voldsomt sammenstød mellem politiet og medlemmer af den ultranationale milits, der går under navnet ´Højre Sektor.´

Ukraines myndigheder havde søndag stadig ikke et klart overblik over lørdagens uroligheder i byen Mukachevo i det vestligste Ukraine.

Dog er det blevet bekræftet, at tre personer mistede livet.

Politiet oplyser, at de havde omringet omkring 20 bevæbnede medlemmer af den højreekstremistiske gruppe, Højre Sektor, som nægtede at overgive sig, hvilket derfor resulterede i skyderi i byen, der ligger tæt på grænsen til nabolandet Ungarn.

Efterladte vil vide hvem der skød MH17 ned

Men det er stadig ikke klart, hvem der skød først, og hvor mange der nu er anholdt. Ukraines myndigheder har tidligere tilbudt Højre Sektor at blive en del af landets militær, som det er lykkedes med flere væbnede grupperinger, men der er fortsat store uenigheder og uroligheder rundt om i landet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her