International

Skandale i England: Slagteriarbejdere tæsker dyrene

Skjult kamera har afsløret flere tilfælde af grov dyremishandling. Vi skal advare mod voldsomme billeder.

De engelske myndigheder har tirsdag suspenderet fire slagteriarbejdere fra et slagteri i North Yorkshire, efter mændene er blevet afsløret i grov dyremishandling.

Det er den britiske dyreværnsgruppe Animal Aid, der har optaget flere voldsomme episoder fra slagteriet, hvor de ansatte blandt andet sparker og slår fårene, der skal slagtes.

Aktivisterne har foretaget skjulte optagelser af lignende lovovertrædelser på en lang række slagterier i Storbritannien, og der venter flere sager i kølvandet på denne.

Samtidig har flere muslimske talsmænd været ude at fordømme forholdene på halal-slagteriet, som bliver skarpt kritiseret for ikke at leve op til de muslimske standarder om ordentlig behandling af levende dyr.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her