International

400 australiere begraver hovedet i sandet

En populær strand blev brugt til at vise, hvad mange kritikerne synes om landets premierminister.

Over 400 australiere var torsdag samlet på den populære strand Bondi Beach i Sydney, hvor de sammen ville markere, hvad de syntes om den australske regering i forbindelse med det store G20-topmøde, der bliver afholdt i Australien i weekenden.

Flere miljøorganisationer mener, at landets premierminister Tony Abbott stikker hovedet i jorden, når han ikke vælger at bruge topmødet til at tale miljøpolitik og CO2-kvoter med verdens ledere, og derfor valgte hundredevis af aktivister at gøre det samme. Nemlig at begrave hovedet i sandet.

Premierminister Tony Abbott er flere gange tidligere blevet kritiseret for at arbejde imod miljøet, og han er tidligere blevet citeret for at kalde klimaforandringer for ´crap´ og for at kalde kulkraft for ´godt for menneskeheden.´

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her