Flere savnes efter bomberne

Mens prins Charles og Camilla Parker-Bowles besøgte indlagte og pårørende på St. Marys Hospital i midten af London fredag, landede dronning Elizabeth i en helikopter på taget af et af byens andre hospitaler, hvor ofre for torsdagens terrorangreb var indlagt.

Med beroligende ord forsøgte de kongelige at trøste de pårørende, der stadig har familiemedlemmer, som svæver mellem liv og død. Uden for hospitalet vandrede pårørende rundt og ledte efter familiemedlemmer, som man ikke havde hørt fra siden torsdag morgen, da bomberne eksploderede i London.

Et familiemedlem til Otara Ikeagwla gik således rundt ved St. Marys Hospital med et fotografi af hende. »Jo flere timer, der går, jo mere nervøs bliver jeg,« sagde han til Sky News. Men han var ikke den eneste, der gik rundt fra hospital til hospital for at lede efter pårørende eller bekendte.

Ikke blandt de omkomne

En kvinde havde ringet til sin arbejdsplads i går formiddag, da hun sad i undergrundsbanen. Den var stoppet, og hun havde ringet op for at sige, at hun ville blive forsinket. Siden har ingen hørt fra hende, hun er ikke blandt de omkomne, og hele dagen gik kollegaer rundt på hospitalerne for at finde hende - eller bare få nogle informationer om hende.

Også Phillip Russel ringede til sin arbejdsplads for at sige, at der var problemer med undergrundsbanen, og at han ville tage en bus for at komme frem. Han ringede omkring klokken ni torsdag morgen, og siden har ingen hørt fra ham.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen