Hundeangreb på mennesker i Tyskland

En 28-årig kvinde blev tirsdag aften angrebet af en kamphund i Hamburg. Politiet oplyste, at kvinden pludselig blev overfaldet i bydelen Lohbrügge af hund, der forårsagede dybe kødsår i kvindens venstre ben.

Politiet har anholdt en alkoholpåvirket mand, der dog nægter at være hundens ejermand. Hunden er blevet bragt til et dyreinternat.

Det var det andet overfald af sin slags på to dage i Hamburg. Mandag blev en seksårig dreng bidt ihjel af to kamphunde, en pitbull og en stafforshireterrier - der angreb den seks-årige på en skole. En 23-årige mand, der ejer den ene hund, er sigtet for manddrab, mens en 19-årig pige, der ejer den anden hund, er sigtet for uagtsomt manddrab.

Tysklands præsident, Johannes Rau, har bebudet lovindgreb mod kamphunde.

Hamburg er ikke det seneste sted, hvor der har været hundeangreb i de senere dage.

Mandag aften blev en 73-årig pensionist i Köln bidt, da han under en aftentur passerede en mand, der gik med en pitbull. Pensionisten bad manden holde hunden i snor, hvilket førte til, at manden slog pensionisten ned og pudsede hunden på ham.

Pensionisten blev skambidt i ansigtet og efterladt af den ukendte mand og hunden, sagde politiet, der tilføjede, at manden nu er på hospitalet.

/ritzau/AFP

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen