Annonce
International

Se hele Trumps pressemøde: Vi har opnået et historisk resultat uden lige

Den amerikanske præsident var stolt over aftalen han lavede med Nordkorea i Singapore.

Han sagde selv, at han var træt og ikke havde sovet i 25 timer, men præsident Donald Trump var alligevel i hopla, da han afholdte et langt pressemøde efter topmødet med den nordkoreanske leder Kim Jong-un i Singapore.

Selv var Kim Jong-un på vej hjem mod Nordkorea, mens Trump talte om en historisk aftale, som alle kan være meget glade for og stolte over. Han roste partnere i regionen for deres samarbejde og fortalte om aftalen i detaljer.

I videoen herover kan du se Trumps pressemøde frem til det tidspunkt, hvor han begyndte at svare på spørgsmål fra pressen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Viden
Kæmpe eksperiment skal øge unges interesse for naturvidenskab
35.000 skolebørn skal ud og finde bakterier i Danmark. Projektet roses for at ville øge unges interesse i naturvidenskab, men det får også kritik for kun at gavne Novozymes. 
Se flere
Høringssvar om lukning af døgninstitution: »Kære Favrskov Kommune. I må ikke lukke Slottet«​
Favrskov Kommune har offentliggjort samtlige høringssvar til budgetforhandlingerne. Overordnet set er der bred tilfredshed med forslaget på en række områder, men flere gruer ved tanken om den planlagte lukning af daginstitutionen "Slottet". 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her