Annonce
International

Her underskriver Trump og Kim "historisk dokument"

De to ledere vil tale ved pressekonference senere tirsdag.

USA’s præsident Donald Trump og Nordkoreas leder Kim Jong-un har tirsdag efter et historisk topmøde i Singapore underskrevet en fælles erklæring.

Siddende side om side bag et stort bord pyntet med en stor blomsterdekoration takkede Kim Jong-un den amerikanske præsident for at gøre mødet muligt.

»I dag havde vi haft et historisk møde og besluttede at lægge fortiden bag os,« sagde Kim Jong-un.

»Verden vil se en store ændringer,« fortsatte han.

Trump og Kim har underskrevet fælles erklæring: »Verden vil se store ændringer,« lover nordkoreansk leder

Trump sagde, at »vores relation til Nordkorea og den koreanske halvø vil blive meget anderledes end den har været tidligere.«

»Vi ønskede begge at gøre noget. Folk vil blive meget imponeret,« sagde han om aftalen, hvis indhold stadig ikke er lagt offentligt frem.

Ekspert: Topmøde er et stort diplomatisk teater

»Vi vil ordne et meget farligt problem for verden.«

Det er ikke mere end få måneder siden, at Trump og Kim Jong-un udvekslede bitre trusler og fornærmelser, som pustede til frygten for atomkrig.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
USA
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her