Annonce
International

Analyse: Det kan der komme på forhandlingsbordet i Singapore mellem USA og Nordkorea

Som et af de få danske medier har Jyllands-Posten fået adgang til topmødet i Singapore.

Jan Lund, Jyllands-Postens korrespondent i Asien, leverer i videoen herover sine bud på, hvad de to parter kan tage med ind til forhandlingsbordet, når de mødes i nat dansk tid i Singapore.

Trump og Kim Jong-un indleder topmøde på tomandshånd

Både Donald Trump og Kim Jong-un er landet i det store sikkerhedsopbud, hvor journalisterne og medierne har kæmpet om at få adgang til at følge deres møde helt tæt.

Et af de få danske medier, der har fået denne adgang, er JP. Vi dækker topmødet både i Singapore, men også fra USA, hvor korrespondent Jørgen Ullerup rapporterer, samt her fra Danmark, hvor vores journalister ser nærmere på udviklingen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International

»... en alt for tung byrde at bære for én mand ...«

100 år efter den sydafrikanske landsfaders fødsel kaster udgivelsen af hans breve fra fængslet nyt lys på smerten og savnet, som faderen og ægtemanden Mandela gjorde alt for at skjule for sine kammerater og de hvide fangevogtere.
Analyse
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her