Annonce
International

Tysk politi sagsøger amerikanske kvinde for nazist-bemærkning: Hun mener, at de er korrupte

Den amerikanske professor blev anholdt i Frankfurts lufthavn.

Det er ganske sikkert, at den amerikanske professor Carol Christine Fair fra Georgetown University ikke er tilfreds med den behandling, som hun fik af betjentene i Frankfurts internationale lufthavn den 11. januar.

Alligevel afviser hun, at hun har kaldt dem de ting, der nu har fået tysk politi til at sagsøge hende.

Gad ikke vente: Passager på Ryanair-fly tog nødudgangen

Kvinden blev så »urimelig og irriteret«, at hun kaldte betjentene »fucking svin« og »tysk nazi-politi,« ifølge tysk politi.

Det skriver The Independent.

Carol Christine Fair fastholder omvendt, at hun uretmæssigt fik taget sin deodorant fra sig under sikkerhedstjekket og efterfølgende blev truet med anholdelse, alene fordi hun ville klage over behandlingen.

I et længere indlæg i Huffington Post forklarer hun, at hun udelukkende refererede til en anden passager, der var en »nazist-lignende fyr« med en »Hitlerjugend-frisure,« som hun undrede sig over strøg igennem sikkerhedstjekket i modsætning til hende selv.

Fly tvunget til nødlanding i Mexico: Passager gik amok på flypersonale

Tysk politi valgte at anholde Carol Christine Fair i lufthavnen, hvorefter hun betalte kaution og fik lov til at fortsætte til Istanbul, der var hendes destination.

Siden har hun fastholdt sin kritik af politiet og har senest bl.a. kaldt det »korrupt« og betjentene for »beskidte«.

Det er den slags bemærkninger, der sammen med kvindens opførsel i lufthavnen har været med til at få tysk politi til at reagere og indlede en sag mod hende, forklarer en talsmand.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her