Annonce
Afrika

Bilbombe har dræbt mindst fire i Somalias hovedstad

Embedsmænd og soldater er blandt ofrene for en bilbombe i Mogadishu i Somalia.

De fleste sårede var angiveligt embedsmænd og soldater. Foto: Farah Abdi Warsameh/AP

Mindst fire mennesker har mistet livet, da en selvmordsbomber detonerede en bilbombe ved porten til en myndighedsbygning i Somalias hovedstad, Mogadishu.

Det fortæller politikaptajn Mohamed Hussein til nyhedsbureauet AP. Han oplyser, at eksplosionen er sket ved porten til hovedkvarteret for distriktets ledelse.

Ifølge Mohamed Hussein blev mindst syv andre såret. Det fremgår ikke, om selvmordsbomberen indgår i den opgørelse. De fleste sårede var embedsmænd og soldater, oplyser politikaptajnen.

Dødstallet kan stige, da en journalist fra AP har set mindst syv lig.

Det er det andet angreb på et distrikts ledelse på en måned. Tidligere har den islamistiske gruppe al-Shabab erklæret, at den står bag lignende angreb.

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her