Annonce
Afrika

Sydafrikansk filmskaber dræbt af giraf

Den prisbelønnede Carlos Carvalho er død af sine kvæstelser efter et sammenstød med en giraf.

Onsdag aften var den sydafrikanske filmmand Carlos Carvalho i gang med at optage scener på en safari lodge nord for storbyen Johannesburg.

Desværre blev det de sidste optagelser, den prisbelønnede filmskaber fik i kassen. Under optagelsen svingede en hangiraf nemlig sit hoved mod ham og slog filmmanden ud.

Han blev fløjet til et hospital i Johannesburg med helikopter, men her døde han senere af sine kvæstelser. Det oplyser filmselskabet på sin Facebook-side.

Kongen af Swaziland har ændret landets navn

47-årige Carlos Carvalho var far til to og vandt i 2014 Haskell Wexler-prisen ved Woodstock Film Festival i New York for sit arbejde på filmen "The Forgotten Kingdom." Filmen er den første spillefilm produceret i det lille afrikanske land Lesotho.

Blandt dem, der var til stede, da giraffen angreb, kom det som en overraskelse.

»Det kom som et lyn fra en klar himmel. Carlos var ikke klar over faren. Selv om jeg kunne se, at han var bevidstløs og havde slået hovede slemt, havde jeg aldrig forventet, at han ville dø af sine kvæstelser,« siger Drikus Van Der Merwe, som var med på filmholdet, til engelske The Telegraph.

Til samme avis udtaler Richard Booker, hvis familie ejer lodgen, at giraffen fortsat vil blive på lodgen, da han ikke mener, at giraffen gjorde noget forkert.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her