Annonce
Afrika

Medie: Dansker skød og dræbte sin kone og datter i Nigeria

En dansk mand har ifølge det nigerianske medie Pulse.ng skudt og dræbt sin kone og datter i Nigeria.

En dansk mand skød og dræbte torsdag sin nigerianske kone og parrets fireårige datter i deres hjem i den nigerianske hovedstad, Lagos.

Det skriver det nigerianske medie Pulse.ng.

I Danmark bekræfter udenrigsministeriets borgerservice, at en dansk mand er tilbageholdt i Nigeria, men vil derudover ikke oplyse nærmere.

Samtidig har en lokal politichef ifølge mediet akpraise.ng sagt, at man har kontaktet ambassaden i det land, som manden kommer fra, og fortalt, at politiet undersøger sagen.

Mandens kone er ifølge Pulse.ng den nigerianske sanger Ali Zainab Nielsen, også kendt under kunstnernavnet Alizee.

Ifølge en lokal blog bekræfter sangerens manager drabene.

- Det er meget chokerende og en trist udvikling. Vi vågnede alle til den triste nyhed om drabet på hende - og at finde ud af, at hun blev dræbt af sin mand, gør det kun mere trist, siger en unavngiven kilde ifølge Pulse.ng.

Politiet har ifølge mediet indledt en efterforskning af drabene.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Annonce
Annonce
International
Analyse
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her