*

Trafik & vejr

Politiet: »Sænk farten og hold afstand - dit liv kan afhænge af det«

Snevejret har ramt dele af Danmark og har givet trafikale udfordringer på grund af det glatte føre.

En række uheld tirsdag har fået flere sjællandske politikredse til at advare mod det glatte føre og opfordre bilisterne til at sænke farten og holde afstand.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser på Twitter, at bl.a. Vest- og Sydmotorvejen er meget glatte:

»PAS PÅ - Glatte veje! Bl.a. Vest- og Sydmotorvejen er meget glatte. Sænk farten og hold afstand - Dit liv kan afhænge af det!«

Politikredsen kan rapportere om flere færdselsuheld tirsdag.

Bl.a. førte en alvorlig soloulykke i Solrød Strand tirsdag morgen til, at en 20-årige mand døde efter at have ramt et vejtræ, da han kørte på Roskildevej ad rute 6 ved Solrød Strand.

»Han var ikke spændt fast i selen,« siger kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til Ritzau.

Hvorvidt det glatte føre er årsagen til ulykken er endnu uvist.

Ung bilist ramte vejtræ og mistede livet

Tirsdag formiddag omkring klokken 11 forulykkede 10 biler på Sydmotorvejen ved Herfølge og Lellinge, hvilket førte til at Sydmotorvejen i sydlig retning var spærret kortvarigt, da de havarerede køretøjer skulle fjernes. 

Også Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi beretter om ekstremt glatte veje i politikredsen, som bl.a. har medført, at flere lastbiler er strandet.

»Trafikken - der skal stadig køres med forsigtighed i den nordlige del af kredsen, hvor der stadig er glatte veje,« står der på politikredsens Twitter-profil.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her