Seks dræbt i weekendens trafik

Fire bilister og to fodgængere mistede livet i trafikulykker i løbet af weekenden. Flere af ulykkerne skyldes formentlig for høj fart.

Vild kørsel var netop årsagen til, at en 28-årig mand blev dræbt i Odense kort efter midnat natten til lørdag. Farten var på et tidspunkt oppe på 140 kilometer i timen, og på Fisketorvet gik det galt for manden. Bilen skred ud og ramlede ind i en lygtepæl.

Cirka klokken halv et natten til i går kolliderede en civil politibil med en bus i et lyskryds i Ballerup, og den 34-årige politiassistent, der sad ved rattet, blev dræbt. De nærmere omstændigheder er stadig ved at blive undersøgt.

I går eftermiddags overså en kvindelig bilist i Holstebro tilsyneladende tre ældre kvinder, der gik i et fodgængerfelt på Struervej. Alle tre blev kvæstet, og i morges døde den ene af fodgængerne. Hun blev 87 år. En anden af de kvæstede, der er 84, er fortsat i livsfare.

I aftes lød alarmen to andre steder i Jylland. Under en overhaling ved Hasselager syd for Århus blev den 34-årige fører af en bil dræbt, da han ramte en modkørende bil. Nær Egtved ved Vejle kørte en 20-årig mand galt og endte i grøften, hvor han blev klemt fast. Det var ikke umiddelbart klart, hvorfor han mistede kontrollen over bilen.

Tidligt i morges blev en 25-årig mand fra Langå fundet død i en grøft på Kaløvej i Skødstrup. Han var gået ud på vejen og blev ramt af en bil, hvis fører ifølge politiets foreløbige vurdering ikke havde mulighed for at undgå påkørslen.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen