Annonce
Trafik & vejr

Aggressiv tyr skudt på motorvej

En tyr, der stangede flere biler på Hirtshalsmotorvejen, blev skudt fredag formiddag.

Det oplyser P4 Nordjylland.

Den store, sorte tyr slap ud af en dyretransport, da vognen drejede ned på motorvejen ved Tylstrup. Det forvirrede og aggressive dyr løb ned på motorvejen, hvor den standsede trafikken, stangede og bulede flere biler.

Tyren sprang over midterrabatten og generede på den måde både nord- og sydgående trafik.

Politiet afspærrede derfor hele motorvejen mellem afkørsel 7, Brønderslev S og afkørsel 8, Tylstrup, oplyser vagthavende Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi i Aalborg.

Kort efter dukkede Dansk Autohjælp op med sin autoriserede skytte. Han nedlagde tyren med riffelskud, og motorvejen blev åbnet igen.

Politiet vil nu undersøge dyretransporten for at finde ud af, hvordan tyren kunne slippe ud af dyretransporten. Hvis der er tale om sjusk fra vognmandens side, kan han få en bøde.

Kilde: P4 Nordjylland
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Roadtrip til den amerikanske nations rødder
Virginias flade flodlandskaber, tobaksplantager, historiske byer og store kirkegårde er ramme for både fortællingen om nationen Amerikas grundlæggelse, slaveriet, borgerkrigen og om nutidens USA. 
Se flere
Bolig
Lad dig forføre: Smuk pavilion uden vægge
I en lund i Texas ligger La Grange Pavillion, der med sit unikke udseende formår at forføre dig ind i skovens dybe, stille ro. Kom med indenfor. 
Se flere
Knas med lyden? Hold styr på høretelefonerne
Ørepropperne i høretelefonen er ikke renere, end ens ører er. Og det er faktisk et overraskende stort problem for holdbarheden. 
Se flere
Tag ansvar for egne handlinger – også på internettet
Kampen mod ufrivillig deling af private billeder er en frihedskamp. For friheden eksisterer ikke for den, der ufrivilligt for delt private billeder, hvis vi ikke tager ansvar for vores egne handlinger 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her