Annonce
Trafik & vejr

S-togene kører igen med begrænset drift efter nedbrud

Et havareret tog satte S-togene mellem København H og Vesterport i stå. De kører nu så småt igen.

DSB

I godt en time holdt S-togene tirsdag eftermiddag stille på den centrale strækning mellem Københavns Hovedbanegård og Vesterport.

Det skyldes, at et S-tog brød sammen mellem de to stationer.

S-toget var fyldt med passagerer og skulle tømmes. Ved 17.30-tiden oplyser DSB, at det havarerede tog også er blevet fjernet.

Der er dog stadig forstyrrelser i S-togsdriften. Således er linje A og E de eneste to linjer, der kører mellem Københavns Hovedbanegård og Svanemøllen.

Linje A, B, C og E kører hvert 20. minut, mens linje Bx og H er aflyst.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
DSB
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Med luksusliner gennem Norges vilde kystlandskaber
Krydstogter kan noget helt specielt, hvis man gerne vil opleve flere feriedestinationer på én gang. Men med Silver Spirit bliver den vanedannende gode mad og det meget høje serviceniveau også en del af oplevelsen. 
Se flere
Biler
Legendarisk Jeep kører ind i fremtiden
Jeep Wrangler har stort set ikke ændret sig siden slutningen af 1980’erne, men næste år kommer klassikeren i en ny udgave. Essen er stadig den gamle Jeep tilsat mere komfort og et design med glimt i øjet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her