Annonce
Trafik & vejr

Tog slog person omkuld på Nordhavn Station

To personer var involveret i en personpåkørsel på Nordhavn Station. Ingen er alvorligt kvæstet.

En person blev tirsdag slået omkuld af et S-tog, der kørte ind på Nordhavn Station i København, hvorefter en anden person blev hevet med i faldet.

Ingen af de to er dog kommet alvorligt til skade - den ene har forstuvet sin ankel, mens den anden har fået en bule i hovedet.

Anmeldelsen kom klokken 16.47, men ifølge vagtchef Henrik Moll fra Københavns Politi står det ikke klart, præcis hvad der er sket.

- Den ene har måske stået for tæt på toget, og så kan der komme et kraftigt vindpust. Det er i hvert fald en af teorierne, siger han.

Mens politiet var til stede på stationen, faldt en kvinde - uafhængigt af den første situation - ned på skinnerne, da hun tilsyneladende besvimede.

Kvinden var bevidstløs efter faldet. Hun er tirsdag aften uden for livsfare, men er blevet kørt til observation på hospitalet, fortæller Henrik Moll.

Uheldet fik togtrafikken til at stoppe. Den blev dog genoptaget omkring klokken 17.30.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her