Annonce
Trafik & vejr

Raketlignende vejrfænomen viste sig på den danske himmel onsdag

Det viste sig at være tale om såkaldte ”rulleskyer”.

Onsdag morgen kunne man flere steder i landet se et mærkværdigt, raketlignende vejrfænomen. Ifølge TV2 Nord var der tale om såkaldte rulleskyer eller ”gusfront”.

Den lange, runde sky, der mest ligner efterdønningerne af en flyvende raket, opstår når kold luft fra en bygesky mødes med varm luft.

Det fortæller meteorolog på TV2 Vejret, Lone Seir, til TV2 Nord.

»Forestil dig, at du sætter en støvsuger til at puste ned i alle nullermændene. Det vil også få dem til at hvirvle rundt på samme måde, som man ser her,« forklarer hun endvidere til den lokale tv-station.

Du kan se fænomenet i videoen herover. Den er taget onsdag morgen af Jens Jacob Stougaard.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her