Annonce
Trafik & vejr

Uheld skabte massiv motorvejskø ved Aarhus

I modsatte retning opstod der desuden såkaldt kiggekø.

Nordjyske Motorvej var tirsdag eftermiddag spærret i nordgående retning mellem frakørsel 47 Tilst og motorvejskrydset Aarhus Nord.

Det oplyste Vejdirektoratet på Twitter.

Årsagen var, at en varebil var brudt i brand på stedet. Ved 16.00-tiden blev det oplyst, at der nu var et spor farbart i nordgående retning.

»Du skal fortsat forvente længere rejsetid til sidst på eftermiddagen,« oplyser Vejdirektoratet.

Ifølge Østjyllands Politi skabte bilbranden massiv kø på stedet.

Foruden i nordgående retning var der også kø i sydgående retning, oplyser politikredsen. Her var der dog tale om såkaldt kiggekø.

»Vi anmoder bilisterne i sydgående spor til at køre bil og ikke kigge efter uheld i modsatte spor,« lyder det fra Østjyllands Politi på Twitter.

Branden i varebilen er blevet slukket. Det er uvist, om nogen personer kom til skade i forbindelse med branden, samt hvad den skyldtes.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her