Annonce
Trafik & vejr

Stabilt sommervejr på vej mod Danmark

I næste uge kan vi få temperaturer på op til 28 grader.

Arkivfoto: Henrik Schütt/Polfoto

Sommeren startede allerede i årets sidste forårsmåned, der både satte rekord for flest solskinstimer og højeste gennemsnitstemperatur.

Men det sommervejr, der ellers forsatte et godt stykke ind i juni, har holdt en mindre pause, hvor vi har haft køligere og mere blæsende vejr.

Ifølge TV2-vejret er den pause snart forbi, da varmere og mere stabilt sommervejr nu er på vej mod Danmark.

DMI: Det danske sommervejr bliver bedre end normalt

Allerede søndag kan vi få en del solskin og temperaturer på mellem 20-23 grader.

De højeste temperaturer vil komme i den østlige del af Jylland og i hovedstadsområdet.

Langs den jyske vestkyst må man stadigt berede sig på koldere vejr, men den kraftige nordvestenvind, som blæst over landet de seneste dage, vil i løbet søndagen aftage og gøre det mere sommerligt at færdes udenfor.  

Ni anmeldelser og fire sigtelser: Kun få overtrædelser af afbrændingsforbud på sankthans

Fugtig luft fra Nordsøen betyder, at den sydvestlige del af Jylland får flere skyer end resten af landet, og det kan give enkelte byer.

Det mere stabile sommervejr skyldes, at et højtryk er ved at blive opbygget tæt på Danmark. I næste uge kan de give sommertemperaturer på mellem 25 og 28 grader.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her