Annonce
Trafik & vejr

Øresundsbroen var lukket i begge retninger efter trafikuheld

Broen blev meldt genåbnet kl. 10.30.

Øresundsbroen blev onsdag formiddag lukket i begge retninger efter et trafikuheld.

Broen var lukket i godt en time og blev meldt genåbnet kl. 10.30.

Københavns Politi skrev tidligere på dagen, at der var »ekstremt glat«, og at hastigheden på broen derfor var nedsat til 50 km/t.

Tre uheld på samme motorvej - lastbiler er væltet og lækker diesel

På grund af de lave temperaturer og fygning var det ikke muligt at salte sig ud af problemet.

Også andre steder i landet er flere trafikanter kommet galt af sted til morgen.

Østjyske Motorvej har været ramt af tre uheld i streg. Heriblandt to uheld hvor lastbiler var væltet og lækkede dieselolie hhv. syd for Skærup og ved Hedensted.

Det er hundehamrende koldt: »Man skal køre meget forsigtigt - ikke bare lidt«

Motorvejen har været spærret, men er genåbnet for de ventende trafikanter, der nu kan passere med forsigtighed. Der er dog opstået lang kø, som vil tage tid at afvikle.

Sønderborgmotorvejen har også været spærret i en times tid i det østgående spor mod Sønderborg efter et uheld. En person er blevet kørt til kontrol på sygehuset i den forbindelse.

Der er også bøvl med den kollektive trafik. Ligesom herhjemme giver snefygningen problemer i Sverige, og det forårsager forsinkelser mellem CPH Lufthavn - Nivå og Helsingør St.

Sneen også ført til aflysninger af flere tog på Sjælland. Der kører kun et tog i timen mellem Næstved og Rødby indtil kl. 18 onsdag aften. Der er i stedet indsat togbusser, oplyser DSB.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her