Trafik & vejr

Molslinjen har aflyst færgeafgange efter brand

Rederiet er i fuld gang med at ombooke dets kunder til andre afgange.

Det var i færgens maskinrum, at der torsdag udbrød brand. Foto: Arkiv

Vinterferietrafikken er så småt sat ind. Hvis du har planer om at skulle med Molslinjen over Kattegat, bør du dobbelttjekke din afgang.

Aflyste afgange
  • Fra Aarhus er det fredag afgangene klokken 9, 12:30, 16:15 og 19:45, der er aflyst.
  • Fra Sjællands Odde er det afgangene klokken 10:45, 14:15, 18:00 og 21:30.

Kilde: Molslinjen

Efter en brand i maskinrummet på færgen Express 2 torsdag, har Molslinjen nemlig aflyst flere afgange mellem Aarhus og Sjællands Odde fredag.

»Det betyder, at vi desværre er nødt til at sejle med en enkelt færge i dag (fredag, red.) nemlig Express 1. Vi er i fuld gang med at booke kunder rundt og sørge for at få dem med på de afgange, som der er tilbage,« siger kommunikationschef ved Molslinjen, Jesper Maack, til DR Østjylland.

Færge brød i brand på vej fra Aarhus til Sjælland

I alt otte afgange er indtil videre aflyst: fire fra Aarhus og fire fra Sjællands Odde.

Rederiets færge nyeste færge, Express 3, er i øjeblikket i dok i Frederikshavn og kan derfor ikke overtage Express 2's afgange.

Hos Molslinjen forventer man dog, at Express 3 kan sejle hjem til Østjylland og erstatte Express 2 fra lørdag, så overfartsplanen kan overholdes.

Da der blev konstateret brand på færgen torsdag, befandt den sig ikke særlig langt fra Aarhus. Færgen vendte derfor retur til det jyske.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere
Trafikrådmand: Partier forsinker løsning på kaos i Dokk1-krydset
Bünyamin Simsek (V) kritiserer S og SF for at trække en Mindet-løsning i byrådet. EL påpeger, at ønsket kommer fra et enigt teknisk udvalg, og Ango Winther (S) afviser, at en byrådsbehandling vil forsinke etableringen af et nyt kryds. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her