Trafik & vejr

En mand er i kritisk tilstand efter uforklarlig soloulykke

Københavns Vestegns Politi kan ikke forklare, hvorfor en mand tirsdag aften kørte galt på Holbækmotorvejen.

En mand er i kritisk tilstand, efter at han tirsdag aften under mystiske omstændigheder kørte galt omkring en afkørsel på Holbækmotorvejen.

Det oplyser vagtchef Lars Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi.

- Han kommer kørende på motorvejen ind mod København, og af helt uvisse årsager bliver bilen nærmest rykket af vejen og hen over den græsrabat, der er mellem tilkørselsrampen og selve motorvejen.

- De er ikke helt i niveau på det tidspunkt, så han kører op over tilkørselsrampen, og bilen kiler sig ned under autoværnet.

Manden var ved bevidsthed, da politiet nåede frem til ulykkesstedet, men hans tilstand er kritisk, fortæller Lars Jørgensen.

- Han er i kritisk tilstand. Han har et hovedtraume, og man ligger ham nok i kunstigt koma for at kunne undersøge ham, siger han.

Manden er nu blevet kørt på Rigshospitalets Traumecenter i København.

- Og nu er vi så ved at undersøge ulykkesstedet nærmere, og vi undersøger køretøjet med en bilinspektør, siger Lars Jørgensen.

Manden var alene i bilen, da ulykken skete, oplyser politiet.

Politiet er tirsdag aften i gang med underretning af familien, og man ønsker derfor ikke at oplyse nærmere detaljer om mandens identitet og alder.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her