Trafik & vejr

Grænseovergang lukkes efter uheld

Grænseovergangen ved Padborg lukkes i begge retninger pga. uheld.

Grænseovergangen ved Padborg er lukket fra kl. 15 og to timer frem. Arkivfoto: Gregers Tycho

En lastbil er fredag eftermiddag kommet galt af sted på den tyske side af grænsen ved Padborg, og derfor lukkes grænseovergangen i begge retninger fra kl. 15, da lastbilen skal trækkes fri.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Grænseovergangen forventes lukket i ca. to timer, skriver politiet, som derfor råder folk til at anvende grænseovergangen ved Kruså.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her