Personer i to biler var mål for skud i Rødovre

Flere skud blev affyret fra knallert i Rødovre søndag aften. Det var et drabsforsøg, mener politiet.

Personer i to mindre biler var tilsyneladende målet, da der fra en knallert søndag aften blev affyret flere skud på Fortvej i Rødovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi mandag.

Politiet håber på, at vidner vil henvende sig med oplysninger om sagen.

Ingen blev ramt

Skuddene blev affyret af to yngre mænd på en knallert. Ingen i de to mindre personbiler, en hvid og en sort, er angiveligt blevet ramt.

Optrinnet fandt sted cirka kl. 20.40 ved en Fakta-forretning.

Ifølge politiet kom de to mænd kørende på en lys knallert, hvorfra de åbnede ild mod en eller flere personer ved butikken.

- Aktuelt ved vi ikke, hvem der var impliceret, men det ligner et opgør mellem to parter, og vi efterforsker sagen som drabsforsøg, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson i en pressemeddelelse mandag eftermiddag.

Han tilføjer, at der blev affyret i hvert fald fem projektiler. Tre af dem ramte Fakta.

Flere skudepisoder

En knallert, som var blevet stukket i brand, blev senere fundet på Ved Volden.

Ejendommen, hvor Fakta-butikken ligger i stueetagen, huser beskyttede boliger for ældre mennesker og almindelig beboelse.

I januar blev der også affyret skud i Rødovre. 20. januar lød der 14 skud fra et automatvåben på Hvidsværmervej mod en villa, hvor tre unge mænd befandt sig.

Politiet fandt en gammel maskinpistol af mærket Stengun i en udbrændt bil, som muligvis kan sættes i forbindelse med skyderiet mod villaen.

Ingen blev ramt ved skyderiet, selv om flere af kuglerne gik gennem et vindue.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen