Annonce
Politi og retsvæsen

To betjente kaldt til afhøring om politivold

Fire rumænere har anmeldt politiet for vold. Rumænerne siger, at de er blevet slået med knipler og sparket.

Den uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) har indkaldt to betjente fra Københavns Politi til afhøring i en sag om politivold.

Det er fire rumænske statsborgere, som har anmeldt politiet i sagen, og DUP efterlyser nu vidner, som kan bidrage til efterforskningen af sagen.

Det drejer sig om en episode tidligt om morgenen den 5. august på Islands Brygge i København. Her opholdt de fire rumænere sig i et telt efter aftale med teltets ejer.

Knippelslag og spark

Klokken cirka halv fem om morgen blev rumænerne ifølge deres anmeldelse til DUP udsat for vold i form af knippelslag og spark fra to politimænd.

I forbindelse med efterforskningen af sagen har DUP rettet henvendelse til Københavns Politi, og det er i den forbindelse lykkedes at identificere to politimænd.

De fire rumænere er blevet afhørt til sagen, hvor der ifølge DUP også foretages en række tekniske undersøgelser i forbindelse med efterforskningen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her