Røvere overmander 92-årig kvinde i hjemmet

Porcelæn, smykker og kontanter var udbyttet, da 92-årig tirsdag blev passet op af røvere i sit hjem i Odense.

En bande røvere udså sig tirsdag aften et let offer for deres ugerning i Odense. Røveriet gik ud over en 92-årig kvinde, som blev overfaldet i sit eget hjem.

Røveriet skete i kvindens hjem på Clausens Allé i Odense, efter at hun havde været en tur i Netto på Dalumvej i nærheden.

- Hun er ikke kommet noget til fysisk, men gerningsmændene har taget noget porcelæn, nogle smykker og nogle kontanter, fortæller vagtchef Hans Frederiksen hos Fyns Politi.

Røverne er efter alt at dømme fulgt efter kvinden fra Netto-forretningen til hendes hjem på Clausens Allé. Det er foregået i lav fart i en bil, som formentlig er udenlandsk.

- Den har bil har kørt lige efter hende hele vejen, fortæller Hans Frederiksen.

Da den 92-årige kvinde, der bruger rollator, nåede frem til sit hjem efter indkøbsturen blev hun ved indgangen passet op af en kvinde.

- Hun sagde, at hun var fra hjemmeplejen og ville hjælpe den 92-årige med bæreposerne, fortæller Hans Frederiksen.

Den 92-årige ønskede dog ikke hjælp, men kort efter kom en mand frem og holdt den ældre kvinde fast.

Siden kom endnu en mand til, og den sagesløse kvinde måtte vente på, at røverne gennemgik hendes hjem for værdier.

- Vi har ikke rigtig noget signalement endnu, men noget kunne tyde på, at det var nogle østeuropæere, siger Hans Frederiksen.

Ud over de tre personer, som var inde i kvindens hus, har der formentlig været en fjerde gerningsmand, som har ventet i bilen.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen