Politi fandt ladt pistol i rockerklubhus

En skarpladt pistol blev udbyttet, da politiet ransagede Hells Angels-klubhus i Esbjerg.

Betjente fandt en skarpladt pistol, da Syd- og Sønderjyllands Politi torsdag middag ransagede Hells Angels' klubhus på Ingemanns Allé i Esbjerg.

Ransagningen skete som led i en verserende efterforskning, og den foregik ifølge politiet i god ro og orden.

Pistolen bliver nu sendt til kriminalteknisk undersøgelse. Der er i øjeblikket ikke nogen anholdte eller sigtede i sagen.

Stoffer på stedet

- Da der som sagt er tale om en verserende efterforskning, har politiet ikke yderligere kommentarer til sagen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det er blot lidt over en måned siden, at politiet sidst havde heldet med sig under en ransagning i rockerborgen. Den 7. oktober blev der fundet en 9mm-pistol og 50 patroner, som lå gemt på grunden. Heller ikke her blev anholdt en ejermand.

Ud over pistolen fandt politiet også en mindre mængde hash og ulovlige dopingmidler, som tre personer blev sigtet for at besidde ved besøget i oktober.

Jønke som sekretær

HA-klubhuset i Esbjerg har i den senere tid været i søgelyset, fordi vestkystrockerne flere gange er tørnet sammen med rockergruppen Guardias Diablos, der er støtteklub for Bandidos.

Det har også været fremme, at Hells Angels-veteranen Jørn Jønke Nielsen er rykket til byens afdeling af HA, hvor han efter eget udsagn er en slags "sekretær".

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen