Falsk betjent overfaldt ung kvinde

Under lørdagens karneval i Aalborg blev en 19-årig kvinde udsat for et groft overfald. Politiet efterlyser vidner.

Artiklens øverste billede
Under weekendens karneval i Aalborg blev en ung kvinde overfaldet af en falsk betjent ved Ansgars Kirken . Foto: Google Maps

En 19-årig kvinde blev banket med en træstav og udsat for røveri under weekendens festligheder i det nordjyske.

Kvinden var klædt ud som mariehøne og tilhørte en gruppe på i alt 30 "mariehøns". På et tidspunkt kom hun væk fra gruppen og spurgte derfor en anden karnevalsgæst, om han havde set de andre "mariehøns".

Den politiuniforms-klædte mand svarede bekræftende på spørgsmålet og tilbød at vise vej. Derefter ledte han kvinden hen til Ansgars Kirken, hvor han klart tilkendegav, at han ville have sex.

"Det ville kvinden ikke være med til, hvorefter manden slog hende ganske mange gange og ret voldsomt med en træstav, der var malet sort og skulle ligne en politiknippel. Manden stjal efterfølgende kvindens mobiltelefon og taske," oplyser vagtchef Poul Badsbjerg til nordjyske.dk.

På skadestuen

Søndag aften ringede kvinden til politiet, som opfordrede hende til at tage på skadestuen. Mandag blev episoden anmeldt.

"Vi ved ikke, hvorfor en egentlig anmeldelse først kommer mandag. Men der er ingen tvivl om, at pigen har været udsat for vold," siger vagtchefen.

Til jp.dk har vagtchefen tirsdag aften sagt, at der er kommet en del henvendelser i sagen - men ingen har ført til anholdelse.

Signalement

Gerningsmanden beskrives som ca. 25 år og 183 cm høj. Han havde mørkt karseklippet hår med markant afgrænsning i nakken. Manden var angiveligt af dansk oprindelse og iført udklædning med sorte hørbukser, sort kasket med høj puld, solbriller og hvid skjorte.

Nordjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med folk, der kan nikke genkendende til signalementet.

Henvendelse kan ske på 114.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen