Serie-gramser taget på fersk gerning

18-årig blufærdighedskrænker fra Midtjylland dummede sig for øjnene af en politipatrulje.

Artiklens øverste billede

De første seks gange slap han fra det, mens syvende gang blev han afsløret. Det skriver mja.dk.

En 18-årig mand fra Silkeborg, som havde gjort det til et speciale at gramse intenanende kvinder på ballerne, havde mandag fingrene fremme for sidste gang.

Lokale medier havde i weekenden omtalt manden og hans gentagne blufærdighedskrænkelser, og det fik endnu flere kvinder til at anmelde manden for at have fingrene for langt fremme.

For øjnene af ordensmagten

Da antallet af anmeldelser mandag var nået op på seks, derfor sendte Midt- og Vestjyllands Politi en civil patrulje ud for at opspore manden.

Og de skulle ikke lede ret længe, inden der var gevinst. Betjentene holdt i deres patruljevogn ved et kryds i Alderslyst-kvarteret, da den unge mand kom cyklende. Lige foran betjentene satte han farten så meget ned, at han kunne rage på en 28-årig kvinde, der stod ved fodgængerfeltet og ventede på grønt lys.

Kvinden blev forskrækket over berøringen, og den 18-årige blev anholdt.

Slipper måske med bøde

"Vi har haft den 18-årige til afhøring, og han har erkendt syv befølinger af kvinders bagdele i Silkeborg. Han kan ikke umiddelbart give en forklaring på, hvorfor han har gjort det. Men han har lovet, at han nok skal lade være med at gøre det igen," siger vicepolitikommissær Keld Grosen Jensen, Midt- og Vestjyllands Politi, til mja.dk.

Manden er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse, og det er muligt, at han slipper med en bøde, fordi hans gramserier kun ramte voksne kvinder, skriver mja.dk.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen