Annonce
Politi og retsvæsen

Skarp håndgranat fundet i daginstitution

Personalet i institutionen Asgård ringede sent mandag eftermiddag til ordensmagten og fortalte, at en håndgranat var blevet indleveret.

Det oplyser den centrale vagtleder hos Københavns Politi.

Ordensmagten tog i første omgang selv ud til institutionen, der ligger på Hothers Plads nær Mjølnerparken. Betjentene skulle dog ikke nyde noget af at rode med granaten, da først de så den, og så måtte bomberydderne træde til.

- Det viste sig, at der var tale om en skarp håndgranat. Så jeg forstår virkelig ikke, hvem der kunne finde på at indlevere den slags til en institution, siger vagtlederen.

Ifølge bomberydderne var der dog ikke umiddelbart fare for, at håndgranaten kunne eksplodere. Den skal nu undersøges for fingeraftryk i håb om at finde ud af, hvem der afleverede granaten.

Der går 42 vuggestuebørn og 69 børnehavebørn i institutionen.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her