Ført ud af svømmehal i badebukser og håndjern

En 20-årig ung mand blev tirsdag eftermiddag anholdt af politiet i et varmtvandsbassin i en svømmehal i Slagelse.

Artiklens øverste billede
En 20-årig mand blev tirsdag ført ud af en svømmehal i Slagelse iført håndjern og badebukser. Arkivfoto: Colourbox

En 20-årig ballademager blev tirsdag eftermiddag anholdt i svømmehallen i Slagelse og ført ud til politiets ventende patruljevogn kun iført badebukser og håndjern.

Det skriver dagbladet Sjællandske.

Ballade i svømmehallen

Ifølge avisen har en gruppe på 10-15 unge gennem længere tid været til stor gene for både svømmehallens personale og gæster.

"De trodser så godt som alle regler i svømmehallen. De vasker sig ikke, de springer i vandet, hvor de ikke må, de svømmer, hvor de andre springer, de laver "bomber" tæt ved andre, de er tre på vippen samtidigt, de kaster bolde og badedyr i hovedet på andre, og så råber og larmer de i varmtvandsbassinet, hvor der skal være roligt," fortæller halinspektør Jimmie Bjørch til Sjællandske.

Anholdt i varmtvandsbassin

I tirsdags måtte politiet så tilkaldes for at få stoppet den 20-årige. Da betjentene fandt ham lå han ifølge Sjællandske "delvist neddykket under vippen i varmtvandsbassinet."

Efter at han var blevet anholdt og ført ud til patruljevognen, kom betjentene og hentede hans tøj. Det fik den unge mand ifølge Sjællandske tilbage - sammen med en bøde på 500 kroner.

De unge ballademagere i svømmehallen er ifølge Sjællandske alle af anden etnisk oprindelse end dansk.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen