Røver genkendt af restaurantgæster

<p>En mand forsøgte tirsdag aften at true sig til penge på en restaurant i Gilleleje. Han blev genkendt af både personale og gæster, som også kunne se, at hans pistol ikke var ægte.</p>

Artiklens øverste billede

Kort før klokken 22 blev Nordsjællands Politi underrettet om et usædvanligt optrin på en restaurant på Alfavej i Gilleleje i Nordsjælland.

"En mand kom ind på restauranten og sagde, at han ville have penge, mens han truede med en pistollignende genstand. Han blev genkendt af både gæster og personalet, som ikke ville udlevere noget, da de kunne se, at det ikke var en rigtig pistol, han truede med," fortæller pressechef ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, til jp.dk.

Har talt med manden

Da han ikke kan få udleveret penge, snupper manden i stedet et glas med drikkepenge. På trods af at Nordsjællands Politi udmærket kender gerningsmandens identitet, er det endnu ikke lykkedes at anholde ham.

"Vi ved, hvem han er, fordi han blev genkendt af flere på restauranten. Vi har været ud på hans bopæl og flere andre steder for at se efter ham, men vi har endnu ikke fundet ham," fortæller Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Han fortæller, at politiet endda har været i telefonkontakt med gerningsmanden.

"Vi har talt i telefon med ham og opfordret ham til at melde sig selv," lyder det fra Henrik Suhr, der ikke ønsker at oplyse nærmere detaljer om gerningsmanden.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen