Genkender du disse mænd?

To mænd begik natten til tirsdag et knivrøveri mod Burger King i Esbjerg. Politiet har fået flere henvendelser, efter at røverne blev efterlyst med billeder tirsdag, men de er dog fortsat på fri fod.

Artiklens øverste billede

Tirsdag omkring klokken 00.15 gik to gerningsmænd ind i Burger King på Stormgade i Esbjerg, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Mændene var bevæbnede med knive, og de truede fastfood-restaurantens tre ansatte til at udlevere penge.

Ifølge politiet varede røveriet kun nogle få minutter, hvorefter de to gerningsmænd forsvandt fra stedet på knallerter. For at finde frem til røverne udsendte politiet tirsdag billeder fra røveriet.

Flere henvendelser

Syd- og Sønderjyllands Politi har i løbet onsdag modtaget "mange henvendelser fra offentligheden" i sagen.

En af henvendelserne gik på, at der i et boligområde ikke så langt fra gerningsstedet stod to knallerter, der kan have været brugt af de to røvere. Politiet har nu sikret sig knallerterne, som man formoder er stjålet.

De øvrige henvendelser har fortsat ikke ført frem til røverne Syd- og Sønderjyllands Politi vil derfor stadig gerne have flere henvendelser i sagen.

Signalement

De to røvere beskrives begge til at være omkring 16-18 år gamle og omkring 170-175 cm høje. De var ifølge vidneforklaringer af "udenlandsk afstamning," men talte begge dansk uden accent.

Den ene, der var almindelig af bygning, var iført en grå strikhue af mærket ”RAW” med klippede huller til øjnene. Han var desuden iklædt en sort dynejakke med et kvadratisk hvidt mærke på ryggen, hvorpå der stod ”Schott Bros. Inc.” Han bar mørke jeans med hvidt bælte, hvide overtræksbukser og sorte Nike sko med ”sugekopper” på hælen.

Den anden gerningsmand var ifølge politiet spinkel af bygning. Han var iført en sort styrthjelm, sort jakke og sorte bukser.

Kontakt politiet

Personer, der genkender gerningsmændene eller deres påklædning, bedes kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi telefonnummer 114.

Yderligere vil politiet gerne i kontakt med den person, der klokken ca. 00.05 forlod p-pladsen ved Burger King i en lille hvid bil, muligvis en Citroën C1 eller Peugeot 107.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen