Likvideret mand havde hash-kontakter

Den mand, der i dag blev dræbt på Christiania, havde måske selv aftalt at mødes med sin morder. Meget tyder på, at gerningsmanden stod og ventede den nu dræbte 26-årige mand.

Artiklens øverste billede
Et ligsyn har vist, at den dræbte var ramt af tre skud i nakkeområdet. Tilsyneladende har gerningsmanden skudt ind gennem sideruden, mens offeret sad ved rattet. Foto: Polfoto.

Københavns Politi har konstateret, at offeret klokken tyve minutter over 11 gjorde et indkøb på Amager. Tilsyneladende kørte han direkte til Refshalevej bag Den Grå Hal og klokken 11.35 lød skuddene. Fire minutter senere fandt en christianit den 26-årige liggende død i bilen, der stadig havde motoren kørende.

- Det ligner en likvidering. Nogen er gået målrettet efter ham, siger drabschef Ove Dahl fra Københavns Politi.

Manden blev dræbt med tre skud affyret ind gennem sideruden. De ramte ham i nakken, og han var død, da redningsmandskabet nåede frem.

Politiets afhøringer har vist, at manden kom jævnligt på Christiania. Selv om politiet ikke umiddelbart kan sætte ham i forbindelse med fristadens hashhandel, så har politiet nu fået oplysninger om, at den 26-årige tilsyneladende havde en vis kontakt med hashhandlermiljøet.

- Men om det er der, vi skal finde motivet, ved vi ikke, siger Ove Dahl.

Den dræbte har iransk baggrund, men er dansk statsborger. Han boede i Søborg, hvor han var gift og havde et mindre barn, oplyser politiet.

Politiet afsøgte efter drabet hele området med hunde, men indtil videre har man ikke fundet gerningsvåbnet eller nogle projektiler fra skyderiet.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen