Politi og retsvæsen

Politiet har fundet person bag efterladte voksenbleer

Politiet ønsker ikke at gå i detaljer med den sigtede.

Det er efter længere tids efterforskning lykkedes Aabenraa Lokalpoliti at finde frem til personen, der i over et år har efterladt brugte voksenbleer på kørebaner flere steder i Høje Kolstrup.

Det skriver JydskeVestkysten.

Personen er sigtet efter ordensbekendtgørelsen i henhold til miljøloven, siger Jan Lambertsen, leder af Aabenraa Lokalpoliti ifølge mediet. Han ønsker ikke at komme med flere detaljer om den sigtede.

Kommune beder om hjælp: Hvem efterlader brugte voksenbleer på vejene?

»Vi vil godt kunne forstå, hvis der er nogle, som er interesserede i at vide, hvilken person vi har med at gøre. Men hvis vi kommer med alder, køn eller andre personoplysninger, så vil mange af de lokale borgere nok snage lidt i det felt af personer, som passer til vores beskrivelse. Og det ønsker vi ikke. Nu vil vi blot efter den megen omtale konstatere, at vi har fat i vedkommende, og at det nu gerne skal være slut med efterladte bleer på kørebanerne i Høje Kolstrup,« siger han JydskeVestkysten.

I august bad Aabenraa Kommune offentligheden om hjælp til at finde frem til personen bag de mystiske hændelser.

»Camma Larsen-Ledets Vej er hårdest ramt, men kommunen fjerner også bleer på Erik Jessens Vej og Gammel Ribevej i Aabenraa og i perioder også Norgesvej og Jyllandsgade i Rødekro,« skrev kommunen på Facebook.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her