Politi og retsvæsen

Medarbejder på gård omkom i kornsilo

Arbejdstilsynet skal nu undersøge omstændighederne nærmere.

En 34-årig mand fra Ukraine, som torsdag forsvandt ned i en kornsilo i Bukkerup ved Tølløse, blev senere på dagen fundet død.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Politiet fik anmeldelsen torsdag formiddag kl. 11.54, og redningsberedskabet fra Vestsjælland blev sat ind for at redde manden.

Den vagthavende chef Lasse E. Hansen fra Vestsjællands Brandvæsen oplyste torsdag til Ritzau, at der var sat 25 mand på opgaven med at tømme siloen.

»Det drejer sig om flere hundrede ton korn,« sagde han til nyhedsbureauet.

Beredskab arbejder på at redde mand i kornsilo

Man tog desuden to kornsugere fra et foderstoffirma i brug for at suge korn ud af siloen i håb om at finde manden. Han blev fundet død i siloen kl. 15.42.

Den 34-årige mand fra arbejdede på gården, hvor hændelsen fandt sted. Hans pårørende er blevet underettet om dødsfaldet via politiet i Ukraine.

Arbejdstilsynet undersøger nu stedet nærmere.

»Politiet har ikke flere oplysninger om den tragiske hændelse,« lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her