*

Politi og retsvæsen

Medarbejder på gård omkom i kornsilo

Arbejdstilsynet skal nu undersøge omstændighederne nærmere.

En 34-årig mand fra Ukraine, som torsdag forsvandt ned i en kornsilo i Bukkerup ved Tølløse, blev senere på dagen fundet død.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Politiet fik anmeldelsen torsdag formiddag kl. 11.54, og redningsberedskabet fra Vestsjælland blev sat ind for at redde manden.

Den vagthavende chef Lasse E. Hansen fra Vestsjællands Brandvæsen oplyste torsdag til Ritzau, at der var sat 25 mand på opgaven med at tømme siloen.

»Det drejer sig om flere hundrede ton korn,« sagde han til nyhedsbureauet.

Beredskab arbejder på at redde mand i kornsilo

Man tog desuden to kornsugere fra et foderstoffirma i brug for at suge korn ud af siloen i håb om at finde manden. Han blev fundet død i siloen kl. 15.42.

Den 34-årige mand fra arbejdede på gården, hvor hændelsen fandt sted. Hans pårørende er blevet underettet om dødsfaldet via politiet i Ukraine.

Arbejdstilsynet undersøger nu stedet nærmere.

»Politiet har ikke flere oplysninger om den tragiske hændelse,« lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bundsgaard valgte at klage i stedet for at bage
Den aarhusianske borgmester var lørdag stærkt kritisk overfor Trafikstyrelsen. Styrelsen afviser kritikken, og oplyser i samme ombæring, at man onsdag forventer at give Letbanen tilladelse til at køre med passagerer, hvis Aarhus Letbane lever op til de nødvendige vilkår. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her